Natuurlijk Voorne Putten!!    Natuurlijk Voorne Putten!! Natuurlijk Voorne Putten!!

Natuurlijk Voorne Putten!!

Natuurlijk Voorne Putten!!

Natuurlijk Voorne Putten!!

Algemene Leden Vergadering 23 apr 2017

apr 24, 2017
|
Ingezonden door: beheerder
|
Categorie: General

Algemene Leden Vergadering 2017 druk bezocht!

Afgelopen zondag 23 april hebben we een druk bezochte Algemene Leden Vergadering gehouden bij Cees Biesheuvel, één van onze bestuursleden. Met een gratis brunch hebben we het afgelopen jaar afgesloten, de plannen voor het nieuwe jaar ontvouwd, én een nieuwe voorzitter en penningmeester verkozen. De scheidende bestuursleden Corstiaan Kleijwegt en Annemieke Peusken zijn in het zonnetje gezet en hun opvolgers Ies Klok (voorzitter) en Jan van Wier (penningmeester) onder luid applaus voorgesteld aan de leden. Na de brunch en vergadering heeft Marcel Schildwacht een presentatie gegeven over de biodiversiteit op het (agrarische) land en in onze achtertuin, gevolgd door een rondleiding over het zuivelbedrijf van Cees Biesheuvel. Na afloop was er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje nog even na te praten. Een korte sfeerimpressie kunt u hier onder zien.
Foto's: ©Natuurlijk Voorne-Putten!! 

Foto impressie

images/aardappels-te-koop.jpg
OM u een indruk te geven van onze wonderschone groene omgeving. Wellicht wilt u ook actief meewerken om het foto's van het landschap van Voorne-Putten op onze site te laten zien.

Weidevogels

images/dijk-omg-vierpolders.jpg
Natuurlijk Voorne Putten stimuleert en sponsort vrijwilligers die in het voorjaar als nestbeschermer op de bres staan voor de kuikens van weidevogels als de kievit, grutto, tureluur en zomertaling.

De Groene kaart

images/Naamloos-2.jpg
De Groene kaart, de fiets- en wandelkaart van NVP, is zo langzamerhand in heel Nederland bekend. Jaarlijks worden er 35.000 exemplaren gedrukt van de kaart met de markante koeienkop.

Natuurlijk Voorne Putten

Contactgegevens

Uiteraard kunt u het bestuur bereiken via de e-mail. Heeft u ideeën, advies nodig, problemen of kunt op op een of andere wijze meewerken neem dan contact op met het secretariaat.

Voor informatie of vragen:
secretariaat@natuurlijkvoorneputten.nl

Contactformulier

Heeft u een vraag en wilt u deze via email versturen, vul dan onderstaand formulier volledig in, wij zullen uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.