Vermelding op Groene Kaart

Informatie over sponsoring/vermelding

Informatie over sponsoring/
vermelding

De kaart, in een oplage van 30.000, heeft weer een aantal nieuwe attracties die het eiland Voorne-Putten verrijken. Maak kennis met nieuwkomers als Alpaca World, de Brielsche Aap, het Geuzenveer, Fluisterboot Bernisse, Vers van Voorne, het Voedselbos de Brielse boer en b&b The Old Farm. En natuurlijk sponsor Farm Frites, welke is gestart met een grootscheeps duurzaamheidproject. Leden van Natuurlijk Voorne-Putten kunnen de nieuwe Groene Kaart ophalen bij hun gemeentehuis of bij een van de deelnemers aan de kaart. 

Bent u geïnteresseerd in vermelding op de Groene Kaart? Als sponsor of als deelnemer staat uw bedrijf dan ‘op de kaart’, eventueel met adres, openingstijden en andere informatie. Neem contact op via secretariaat@natuurlijkvoorneputten.nl. Houdt u rekening met mogelijke wachttijden?

Aanmeldingen voor sponsoring en wijzigingen in de huidige tekst of in het logo op de Groene Kaart dienen vóór 30 november te worden doorgegeven aan het secretariaat (de aangepaste tekst mag niet langer zijn dan de huidige). Niet reageren betekent een stilzwijgende toestemming voor een jaar verlenging. Het E-mailadres is secretariaat@natuurlijkvoorneputten.nl

DE GROENE KAART

De fiets- en wandelkaart, beter bekend als de GROENE KAART van Voorne-Putten.
Voor een leuke dag uit, voor mooie fietstochten, voor leuke agrarische geschenken,
voor verse gezonde producten,
kortom de kaart is altijd bruikbaar!!

Wilt u meer weten over Natuurlijk Voorne-putten! Stuur ons gerust een bericht.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Social Media:

    x

    Contact ons